Saturday, March 13, 2010

blogging+)


Sumpah! Aq tak kan beritahu Boy aka Don yang aku ada blog sendiri.
Nanti,tak pasal-pasal aku kena gelak dengan die.
Tapi..aku pun terfikir,asal aku nak create jugak blog nih?
Aku rasa,sebab banyak perkara yang best gila berlaku hari nie.
Rasa sayang la jugak kalau usia memamah memori hari nie.kan2?
but,the most important...aku boleh luahkan apa aku nak.
anyway,i won't tell to anybody that i've got this 'new life'..sampailah masa yang sesuai.


Maaf kerana pakai bahasa 'baku'.
nak latih bahasa =))

7 comments:

  1. oho..''anyway,i won't tell to anybody that i've got this 'new life'..sampailah masa yang sesuai.''
    know wut?kata2 ni sama mcm ape yg blgr kt fikiran kite time mula2 start buat blog~
    huh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...