Saturday, June 12, 2010

Apa Pendapat Anda???


Apa buah fikiran para pembaca blog sekalian apabila melihatkan gambar di atas dengan buku yang bertimbun-timbu serta bekas pensil yang sengaja di'capap'kan pada sebelah kiri gambar tersebut? Seterusnya,saya secara hinanya meminta pendapat anda semua,mampukah saya buat revisi habis semua buku tersebut,merangkumi semua bab tingkatan 4 mahupun 5 ? Tambahan pula dengan cuti berbaki 8 hari lagi? Tidak termasuk pula kerja rumah,buah tangan guru kepada pelajar ASiS tatkala musim cuti kali ini. Sekali lagi,mampukah saya? Khabar angin mengatakan,keluarga Encik Mohd Nor Hamizi akan bercuti di Pulau Pinang mulai Rabu depan hingga Ahad,penghujung cuti semester kali ini. Maka di sini dapat saya konklusikan,hanya tinggal 3 hari saja lagi! Mampukah aku??????

nie laaa peer pressure aq
T.T

11 comments:

  1. Anda mampu sekiranya..
    no games..
    no facebook-ing/myspace-ing..
    no overnigt/stay up..
    n no blogging..mybe..;P!

    ReplyDelete
  2. ak pon nasib cm ko je...

    oh nooooooo .. o.o ! *jwpn kpd polkadot
    prkara yg die suro buat tu sng la mustahis bg ak , sbb balik je rumah mst ak jakun dgn komp n akn belek2 itu n ini ... hahha

    ReplyDelete
  3. eh..pe ak mrepek tuh?

    *prkara yg die suro buat tu susah la mustahil bg ak , sbb balik je rumah mst ak jakun dgn komp n akn belek2 itu n ini ... hahha

    ReplyDelete
  4. hekeleh kaaaau kerek gila nak tayang sume tuu
    dah ah pencil case kitkat ohh
    baik kau beli macam aku spongebob squarepants <3
    tapi zip dia dah rosak :'(((

    ReplyDelete
  5. amira:erm,ssh nk behave laa bab2 time management nh
    shafiq,haha: ko mmg jakun -.-
    zip rosak? x ori mmg camtu =))

    ReplyDelete
  6. hahh peduli ape aku
    mmg tak ori pun
    beli ori kena pakai lama
    nanti lambat ah nak tukatuka pencil case
    hahahahhahahhahahahha

    ReplyDelete
  7. hulaamaakkk;
    anda mmpu mngubahny!
    HAHAHAHAA
    btw, boleh ny
    go qhassimii

    syaii, sklai skala, ksiankn la dyee niee~
    HAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. hahhah aku SUSAH nak kesian kan insan bernama lelaki wehh
    lagilagi kawan terbaek kau ni
    hahhahahhahahaha kejam nye aku
    yeahh! ;p ;b ;p

    ReplyDelete
  9. hahahahah
    glerr syaiii
    dodol glerrr kaw!;)

    kejam2 ;D
    ty,harii ryeee mnx maap!;D
    HHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...