Monday, March 14, 2011

Fuuuuwwwoaaahhh !

Assalamualaikum.

Mood : Haisshh,tension kene kokak dek nyamuk, bukan tingkap dah tutup ?-.-
Music : Sam Tsui !


Woahhh ! Dia ' tarik ' lagu macam orang gila kowt ! Tapi masyuk ! Best !



Ini lagi best ! Best sebab awek lawa ! Hahahaha, Okay, okay. I have my eyes on the pianist, Kurt, the rhyme, layan kowt tengok orang main piano.


Irama piano dalam lagu nie lagi laaa ' ditegaskan ' . Dengan rentak yang perlahan, lembut, lentok jea kepala melayan irama lagu. Ini yang berkobar nak belajar piano nih ! Masa nak beli hiasan untuk awek Jepunku yang bernama Nikon, Black ajakku bermain gitar. I've tried, and tired enough -.- Sakit kowt jari aku petik gitar, lagi - lagi tip jari aku lembut, seriously. Kata kawan ASiS dulu, memang hujung jari akan jadi keras kalau selalu petik. Tangan aku pulak ' keras ' , dan sekali tekan tali gitar, merah terus jari aku -.- Baik aku main piano, yeap, piano. Tapi kena gelak kowt ngan Black, cisssss ==' Dia cakap pianist = sentimental, bagi aku guitarist = romantic, hahaha. Hambek kau ! Tapi kelas piano macam tak boleh mula lagi lah. Habis banyak duit aku beli hiasan awek aku tuh T.T Niat aku, nak main piano depan perempuan aku suka jea , macam lambat benda tuh nak terjadi, so mula lambat takpe kowt :P

pss : thanks Ira Izzura, rajin pulak kau nak post link youtube.

1 comment:

  1. maen piano sambil nyanyi lagu t'cipta untukku...ngeh3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...