Wednesday, April 27, 2011

yihihihihihi :P

Assalamualaikum.

Mood : Malasnya nak keluar drive, family semua tunggu aku kat kedai makan tue,huhu
Muzik : No Other - S.Junior errrr... =='

Fuuuuhhhhh ! Lama gila aku tunggu jawapan daripada Felda Global, dapat juga email daripada diorang ! :D Hehehehe, aku bab biasiswa, dari awal tingkatan 4 lagi aku harapkan jugak kat Felda nih. Tak perlu hurai panjang kowt, sebab dah ade tulis dalam entry 


Semoga berjaya kawan - kawan :)


besooo pulak jadinya tajuk nih ==' Ehem, alang - alang dah lepas ke Alor Star, ape lagih, terpaksa lah aku bawa awek dari jepun bernama Nikon bersama ! Tak lepaskan peluang berbulan madu kat sane :PPPP 




P/s : pehal ke Alor Star, aku rasa aku dah pilih Kuala Lumpur untuk tempat temuduga ? -.-' Okay lah, aku nak siap keluar sekejap. Lapo lapo.

2 comments:

  1. tahniah d-sim.. hebt2! hee..
    alhmdulillah~ aq pn dpt..
    ko dpt tok kos ap..?
    nway, all the best! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...