Monday, March 5, 2012

Test Sem 2 !

Salam.





F40 EMB - 14th March 
F40 LWB - 20th March
F60 C44    - 21st March
F40 CA2   - 28th March
F40 APA  - 4th April


Dan, jadual test ini menjadi desktop background aku untuk sebulan ini. EMB dan LWB ni, payah sikit bab formula. Bayangkan satu topik jea dah ada lebih 10 formula #.# F60 C44 subjek paling cuak. Nama jea C-Programming, tapi test atas kertas juga. Ada 50 soalan, paling ngeri, negative marking ! D; CA2 & APA are just like ordinary maths subject. Both needs special attention and a lot of exercises. Owh, baru aku perasan, mana test untuk Digital Media dan Islamic Studies ? O.o

Anyway, Bismillahirrahmanirrahim.

P/s : Memang busy sikit sem ni. Walhal jadual tak padat mana pun. Doakan aku untuk test ni. Eden nak berjayooo :) 

8 comments:

  1. same here. nama je programming, test atas kertas jugak.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. majulah D-SIM untuk agama, bangsa dan negara. acewah! >.<

    ReplyDelete
  4. baru nak tanya test bila. ma'attaufiq wannajah fil imtihan.

    Semoga DIA permudahkan . InsyaALLAH. Fiddin, waddunya, walakhirah.

    ReplyDelete
  5. ko blaja programming jgk? bez kan... anyway goodluck exam... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...