Wednesday, January 19, 2011

Aku rasa kan, kalau aku fly, akan aku tinggalkan lagu nie kat Malaysia.

Dengar lirik lagu nih, fulamak weyh, sedih ada, syahdu pun ada. Kalau lah dengan izinNya aku dapat ke France, beribu-ribu juta langkah dari Ipoh nih, mau aku meraung menangis kat sana nanti bila aku menghayati lagu nih, hahaha. Well, somehow, lagu ni berjaya pulih kan mood ribut aku sejak semalam lagi. Try laa dengar. Last word : Sayang mak abah :)))

*liriknya ditujukan khas kepada 'permataku', tak cakap laki/perempuan/orang tua. Boleh jadi kepada seseorang, tapi sayang aku takde, wahahaha. Rugi lak jumpe lagu nih time -time single nih :P

4 comments:

  1. couple is trouble..
    single is unique..
    so which one do u prefer??

    ReplyDelete
  2. ho ? muhasabah cinta ? 0.o
    nak due2 xley ? haha :P

    ReplyDelete