Saturday, January 22, 2011

Bila dah habis kerja shif petang ~

Mood : Gembira selepas strees di tempat kerja, sembang happy - go - lucky :D

Muzik : Sungai Lui - Aizat , Aizad beritahu tajuk lagu nie apabila aku gembira hummingmase buat kerja cutlery kat belakang. Teringat balik tajuk lagu nie, dah aku memilih untuk putarkan lagu nyanyian Aizat malam nie :)

Macam - macam owh mood and expression aku hari nie. Marah ade, terkejut ade, geram ade, ketawa ade, sabar paling banyak, hahaha. Gembira ? Ade jea, bilaa ader budak kecil dalam 3-4 tahun tengah lari - lari dalam coffehouse tuh, tiba - tiba berhenti kat depan aku. Dengan muka comel nya, dia dongak ke atas melihat aku dan mula mengukir senyuman mengoda ! Ahhh ! Comel gila ! Nak jea aku cubit - cubit pipi dia, boley pulak buat muka cute depan aku ! Well, thanks to her which was remind me of keep smiling through thick and thin :)

Ikutkan tekanan, wooooaaahhhhhh... Aizad dan aku dah terfikir nak berhenti kerja bila masuk jea kerja ! We got scolded by manager 'coz being late for just 5 minutes past 3 pm ! Erm, kami tahu, kami salah. Tapi bertimbang rasa laahh sikit kat newbie nie, kan tengah hari tadi solat Jumaat. Derrr, aku sampai rumah lepas solat pun dah menunjukkan 2.30 petang ! Nak bersiap, nak gerak lagi dah makan masa. Tue dah kira pecut atas jalan raya dah tadi tuhh ! Eh, masuk bab pecut nih, teringat lak kata - kata Cik Wan :

Dengan Cik Wan, semua kena ikut apa Cik Wan buat dan arah. Kalau orang lain atas jalan 180km/j, jumpa selekoh 60km/j tapi Cik Wan takkkk.. Atas jalan 240km/j, jumpa selekoh 180km/j ! Kena cepat, tangkas, dan kemas !

Wahahaha, dalam otak aku asyik terfikir yang die nih mat rempit sejati ! PEACE ! ><>room service and I've got tips ! First ever dude ! :P Dahla, aku sebenarnya nak muatnaik gambar yang kami sempat ambil di tempat kerja tadi. Atas sebab peraturan bekerja, kami tidak dibenarkan menggunakan telefon bimbit, customer is our priority. Dengan tidak semenanya, masa kami pun terhad untuk bergambar bersama rakan sekerja, but instead, we did this night ! :D


Selepas kerja selesai, mangsa kamera D-SIM adalahhhhh ( bunyik drummm sikit ) :

D-SIM sendirik,
Aizad
Abang Shahril Asyraf
Kak Nasuha
Ah Meng ( selalu suruh dy masak piza :P )
Alex

















Agak memalukan bila aku terlupa nak tanggalkan bow tadi ==' Okey, gambar memang takkk lawa kalau ambil pakai L7i. Nak lawa edit sendirik, eden dah ponatt malam nih. Esok ade kelas memandu, yeahhaaaaaaaa ! :D

9 comments:

  1. haha..kata2 en wan tu mmg melucukn.
    kt aku pn die kate mcm tu jgk.
    wuaarghhh, bile la dpt sme shift ngn kome.
    bosan sgt2 shift sorang2..

    ReplyDelete
  2. aku suko post ko yg ini. .
    like..like...like... :D

    ReplyDelete
  3. hellehh aku keje siap dapat dukung baby lagi der. tembam macam pau! BESTT

    ReplyDelete
  4. tadi dah shif same :D
    elehhhh... xminat dukong2 nih, haha... erm, dalam 7 rat kowt~

    ReplyDelete
  5. bowtie dah ade, cuma tgl pakai blazer hitam, then boleh pegi grammys! wahaha.
    ur friend kelakarla. haha.

    ReplyDelete
  6. pegi grammys nak menang ape nyee ? haha
    die tuhh mmg... mcam jumpe estacy lak bile jmpe camera =='

    ReplyDelete
  7. anda kelihatan agak segak dengan baju tu:)

    ReplyDelete
  8. segak ? haha, xde ny.. with bow tuh, segan gile =='

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...