Friday, February 4, 2011

Wayang :D

Fuhh~ Semalam kerja tak lah penat sangat. Siap dapat 3 tray piza, Tuna 2, Octopus 1, hehehehehe.. Memang kenyang arr, kat belakang makan lain, dessert ? Mana boleh lupa kat kek cokelat! Cerita kat blog nih semua pasal makanan ke ? =='

Okehhh, tengah melantak piza kt bar ( makan lagi ==' and name jea bar tp semuanya halal kat sini ), teringat pulak kat awek Motorola dalam poket aku.


Eh ? Ada 4 mesej ???


Semua itu termasuk mesej peringatan panggilan tidak dijawab, daripada.. Hazmi. Eh, Hazmi !Budak PLKN yang sedang bercuti ! He should be around dataran. Ada mesej daripada mamat yang nak break for a while from Putrajaya, Saufi, berbunyi : Aku dekat persanjung. See..toldyaaa.. Mesej Idzhar mamat PLKN jugak : Cepatt arr ambut, aku rindu ang nih. Hahahaha.. nak kene luku jugak mamat ranbut stail bulat PLKN nih ==' Lastly, MMS of my very own brand in Low Yatt ! Hohohohoho, semoge eden kayo :D

Excited aku ride Yahama Aizad ke sanjung tak jauh daripada tempat kerja kami. Sampai sane, wahhhhh ! Ramai gile member ! Lebih sepuluh orang kowtt ! Tapi, cehhh.. syisya wajib tuh ==' Heeeeeyyyyy, ape nak jadi budak zaman sekarang nih =________________________= Lantak korang lahh, jangan kacau aku berak sudah ( pinjam ayat kidey,hahaha ) Entah macam mana timbul idea nak tengok wayang keesokan harinya, memandangkan masing-masing punyai waktu untuk bersama. Aku dan Aizad pula RD ( rest day ).


Ape susah-susah pergi Jj/ Ipoh Parade,
wayang kat rumah aku kan adeee
up to date lak tuh ! Free !


Hahahaha, betul apa aku cakap. Cuma aku perlukan projektor Nasir, then wallah ! :D Home theater sudah sedia ada untuk mengempakkan malam kami. Setelah semua setuju, kami semua bergerak ke rumah aku, aku suka bahagian ini : balik ke rumah dengan kawan - kawan, macam konvoi. Aku suka, feels safe with them ? I dunno, but i enjoyed the ride, the speed at most. Membuatkan aku rasa 'high'. Tapi disebabkan itulah aku hanya nak ambil lesen kereta, takut aku pula terjebak@gian nak bawak laju-laju dengan motorsikal ==' Buat mase sekarang nih, lanyak jelah motor kawan,hahahaha PEACE ! XD

Kelakar lah malam tadi, dalam banyak cerita dalam external, mereka pilih 3 idiots ? O.o Tak kesahlah, i just wanna spend some times with them, that's good enough. Seperti sedia maklum, cerita tersebut memakan masa 3 jam, memang kena lah dengan tittle 3 . Ada yang dari awal dah terbumkang atas tilam, ada yang sanggup bersengkang mata semata-mata untuk melihat cerita hits ini. Cerita tue, sampai habis kowt aku tengok ! Yela, dengan sound effect yang top, kualiti movie terbaik, suasana gelap macam wayang ! Hohohoho, best gile. Lepas tue, diorang punya hal lah nak tengok cerita, aku dah tak tahan, kena turun bawah cepat, mata dah merengek nak tutup kedai ! Sedar - sedar, semua tengah nyenyak tidur. Farid keluar seawal jam 6 pagi, orang bekerjaya lah katakan, mak Hanif pula sempat berpesan kepadaku, 6.30 beliau kena balik ! Hahaha. Konklusinya, aku tak cukup tidur, tidur pukul 5, pukul 6 kena bangun balik =='

kalau malam tue 24 jam, kan best :)))

4 comments:

  1. oooooooooooooohhh inilah keje anda ek.

    perasan eh tu brand awak :D

    ReplyDelete
  2. annoy : haha, free aper~
    aisyah : lol, betul whatt,hahaha
    cik intan : terbaik lah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...