Tuesday, March 8, 2011

Kite bakor jea rumah die !

Assalamualaikum.

Mood : chill~
Muzik : Coming Home - Diddy, Dirty Money ft. Skylar Grey


'Sape setuju dengan cadangan saye, sila angkat tangan macam saye'

Pakcik hensem nie sumpah jadi terkenal dengan melakonkan watak ' Usop ' dalam cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah. Yeap, few days after SPM examination's over, Paep ajak tengok movie ni kat MidValley bersama Aizad Ghazali, Wan buncit, Don, Apek, Hidey, Bal, Meshah, Bear pun ikot sekali.



Nie time tengah bincang, care nak cepat beli tiket coz taknak beratur panjang -.-'

Masalahnya, movie nie ' baru sampai ' kat Ipoh ! -.-' First tengok bulan Disember dulu, lawak gile ! Tapi ramai yang baru layan movie nie kat sini, BARU jea ! So, dah macam annoying gile bile ada pekerja jerit ' Kite bakor jea rumah die ' dengan lenggok pinggul dengan tangan gaye lembut awwwwww gitu. Gaye mulut pun ade ! Tak ke aku meluat kalau yang dah nak pencen buat gaye camtu ? Siap suare taknak mengalah -.-' Bak kate Aizad, nak jea kasik tapak kasut, hahahaha Stress dowh, aku dahlaaa tak suke sangat bende - bende camnih ==' Kireny ' flow ' movie kat sini lambat sikit, jadinya aku yang ' terpaksa ' ikut rentak mereka, haihhhh *.* Seksa batin !


pss : sore pakcik nih macho gile time melakonkan watak dalam iklan Anugerah Seri Angkasa

1 comment:

  1. eh..ada syazwan....haha
    mamat ni mmg suka pkai baju belang2 ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...