Wednesday, March 9, 2011

Waaaaaaa~

Assalamualaikum.

Mood : merungut kat diri sendiri :s
Muzik : The Little Things - Colbie Caillat

( Asal tajuk post gedik semacam jea ? ==' ) Kan best kalau aku ada masa ! Macam - macam on the line, tinggal nak buat jea ! UPU pun tak isi lagi, hiasshhh, kasi cuak jerr.. Ingan nak pilih UTM sebagai first choice, USM, pastu pilih laaa mane yang aku suke, tapi mak aku pesan kalau result baik gitaw die, ade jalan shortcut nak fly , kalau baiklah ( cuakkk balik T.T ) Nak attend kelas piano ! Aku dah call, sebulan dalam RM 120 untuk beginner, cisss.. terasa disitu..Ikutkan gaji, boleh jea tampung kelas piano, cuma masa jea aku nak cari sekarang nie ! Dahlaaa kelas piano hanya dari pukul 9 pagi sampai 6 petang pada WORKDAYS sahaja ! Duhhhh ! Nak belajar skill panning , exposure triangle , bodek isi - isi kamera sebanyak mungkin, tak nak ahh sia-sia kan kamera DSLR murahan baru aku tuhhh, lagi baik kalau aku ade tripod DSLR ! Weeeeee~ Water flowing, HDR jadi cantik punyalah ! Pastu, nak belajar memasak ! Huh ? Janggal eh ? Okey, senang cerite, time kecik aku suke memasak lagi - lagi mak aku tak sehat, kiranya satu family punya perut aku masakkan, cuma semua tue tak dah bila pindah Ipoh. Sayang jea semangat nak belajar tuh hilang camtu sahaja. FYI, aku tak reti bancuh Milo dan Kopi -.-' Dannnn paling terbaru, aku nak belajar baiki kereta ! Hohohoho, dah ada lesen P, mestilah nak tahu ' isi hati ' kereta tuh, supaye boleh tahu bila dia ' suka atau sedih ' , hahahaha, at least nak tahu jugak komponen - komponen kereta and things that effect the car's performance, from pickup to speed. Agak tamak laaa aku nak belajar macam - macam dalam tempoh pendek nih, sebab semua ada kat keliling aku tinggal nak ' grab ' jea... Cumaa... Kalau lahhh banyak masa kannn~

2 comments:

  1. shortcut nk fly?? nanti cite la lg ye psl nie.. menarik gak..:)

    ReplyDelete
  2. ahaa nanti kalau kereta aku rosak bolehlaa aku cari kau ! :PPP

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...