Saturday, July 2, 2011

Bakalku miliki, esok kowt~


Nak 3 pasang flipper, hehehe. Dah banyak kali cari kat Gerbang Malam, Jenama Slipper banyak instead of Flipper, tak jumpa langsung ! -.-' Stok pakai pergi kuliah nih.


Dapat satu syukurlah, aku lebih suka jogging daripada heavy sport.

Kingston 1GB aku dah rosak, sebab dah banyak kali " mandi " dalam mesin basuh =___=  Nak cari jenama Kingston, macam susah jea sekarang sebab banyak pirate punya ! Tak tahu pulak 1GB and 2GB dah rare, so beli jela yang paling cikai kat market. Beli kapasiti besar = bazir duit, aku nak buat assignment jea -.-


P/s : Transformer 3D masyukkkkkkkk ! :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...