Sunday, July 10, 2011

Kuliah belum start, esok pagi ada test math =_=

Assalamualaikum.
Mood : Penat sikit, baru balik dari gym
Music : Aligator Sky - Owl City

WEEeeehhoooo ! Baru balik dari gym, jadi agak bertenaga sikit nak blogging. Eh, ada kaitan ke ? Erm, esok pagi ada test, test math. Yang peliknya, belum lagi start mana - mana kuliah. Adoi, tapi dah tanya budak SPC April intake, diorang cakap " kau tengok soalan nanti, kau rasa nak jawab yang lagi susah " Okay, aku taknak percaya 100% sebab meraka tajaan Skim Pelajar CEMERLANG April intake. Tak apalah, sebab test esok pukul 11 pagi. Dan aku dah check jadual, seeeeemuaa kelas kalau awal pun pukul 9 pagi :D Lega lah sikit nak buat apa - apa pagi esok :) Sampai kat sini jelah kowt, nanti ada masa aku cerita pasal life kat sini. Aku nak study sikit and dah lewat malam pun.


P/s : Tadi kawan datang, macam siuuuuut. Boleh pulak buat huru hara lawak kat sini,hahaha Itu pasal masa blogging jadi pendek -.-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...