Sunday, October 23, 2011

This is it.

السلام عليكم 

Sebentar lagi, aku akan berlepas ke UK untuk menyambung pelajaran aku. HARHAR. ( Dalam hati tetap berdoa tuuu ). Okay - okay, kejap lagi aku akan berangkat ke Nottingham. Memandangkan test mid-sem akan berlangsung selama sebulan ( satu test seminggu ), aku ingat nak stop berblogging buat sementara waktu. Facebook pun. Nak focus kat test :) InsyaAllah raya Haji nanti baru aktif nak berblogging bagai, aktif sekejap jela pun... Okaylah. Doakan aku kawan ! :D


P/s : maaf kalau ada buat salah atau tersinggung perasaan korang, D-SIM tak jahat, nakal jeaaa :P 

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...