Friday, November 4, 2011

OSCAR B)

السلام عليكم 


Ingat lagi tak pose aku Ahad lepas ? Well, walaupun kepala dah tersengguk - sengguk tahan mengantuk, sejurus sahaja photoshot+blogging, terus jea aku dan Arif Gila berbasikal dari Notts ke Kajang. Jauh ? 12 KM jeaaaaaa. Again 'JEA'. -.-' Muka aku yang sedia hitam manis macho bertukar jadi macam negro nomad orang Afrika. Panassssssss ! Ingatkan cuaca hari tersebut berangin atau sekadar sedikit mendung, sekali dehydrated  aku jadinya ! Subahanallah, penat ! Owh yea, aku ke Kajang sebenarnya nak tengok basikal. Jumpa kat internet haritue, dah siap bezakan harga. Kira, murah dalam RM100. Sebab itu sanggup berkayuh disamping nak melangsingkan badan. Okay, nonsense. Tapi, niat asal nak tengok JEA, sekali dah terliur dengan awek di atas, telefon mak, angkut terus -,- Anyway, selamat datang ke dalam hidup aku wahai OSCAR B-)


P/s: berbasikal ke Kajang pun sebab nak light training untuk travel jauh bersama OSCAR. Dengar cerita daripada Arif Gila, nak pergi Mantin ? 40KM ? Ke Semenyih jarak 3KM pun dah semput, kena banyak training lagi !

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...