Wednesday, November 9, 2011

Sedar - sedar dah azan Magrib !

السلام عليكم


Hadui, ingat lepas asar nak lepak - lepak atas katil dulu baru sambung belajar calculus sebab esok ada kuiz ! :O Tengah golek - golek macam kucing atas katil, teringat pulak 9GAG.COM. " Bukak kejap jea D-SIM " kejap lah sangat, sedar - sedar dah azan Magrib D; 

Haish, i'm addicted to 9GAG.COM = challenge accepted.


 







P/s : last but not least, aku perasan jugak benda alah nih. Am I the only one......

2 comments:

  1. haha phases of study. so freaking true =X wahahahaha~ and the last part tu best xD so far tatau la pnh alam i ke ta. but i know the feeling man :D hahah~

    ReplyDelete
  2. kalau dh mengadap laptop ni mmg x sdr dh jam tu.. -.-'

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...