Monday, January 16, 2012

Alhamdulillah

Salam.





Tadi dah usaha, sekarang tinggal tawakal padaNya. 3 sudah, satu jea lagi. Dan, makin ke'bawah' makin senang ( I didn't expect Math Tech is the hardest one -.-' ) Semoga Thermal Science A paper paling senang final ni ! :D


Kejap lagi, cuti 2-3 minggu bakal bermula,hehe Tak sabar nak balik rumah, tak sabar nak lepak-ing dengan mak, tak sabar nak jumpa adik baru, tak sabar nak ucap tahniah atas kejayaan abah. tak sabar jumpa abang - boleh gaduh-gaduh & suruh dia beli buku Utopia+Gempak :P - tak sabar nak main ping-pong dengan member sampai lewat malam, tak sabar jumpa White dan Aoron gemuk tu ! Agak-agak Kelabu dah besar ke sekarang ni ? Ceh, padahal tak sampai sebulan pun tinggalkan rumah, haha Okay, mak belum pape dah rancang jalan sana sini -,- Abah pula suruh belanja makan atas pencapaian dia -..- Yang pasti, InsyaAllah ada trip ke negori hujung bulan ni. Jumpa balik jiran dulu-dulu waktu aku budak kecil kiutan. eheh, Kejap. . trip. . ah, sudah. . akulaa kena drive nanti =='




Kalau cuti sebelum final pun dah gila meroyan, 
kalau cuti lepas final jadi apa yea agaknya ? 




P/s : Malam nie nak buat donut. Siapa nak angkat kaki B) 

5 comments:

  1. 4 subjek je ke satu sem?
    wah..
    Anyway goodluck!:)
    Aku dah habis exam dah, sedang bersuka ria sekarang..hikhikhik^^

    ReplyDelete
  2. farhana : ape yg best ? O.o

    intan : 6 subjek sbnry..tp lagi 2 xmasuk final, hehe

    untunglaa da bersuka ria :/

    ReplyDelete
  3. all the best for the very last paper tomorrow.pray hard kawan se blogger:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...