Monday, March 12, 2012

The Final One

Salam.




Ingat budak oversea jea boleh buat vid gempak pasal friendship ? Kami pun boleh ! Eh, bukan kami, tapi mereka, hehehe :P Ingat lagi tak pasal exercise Digital Media dalam entry lepas. Kalau aku dengan pasar malam aku, mereka pula bawa tema persahabatan. From the scratch, lawak gila plan diorang. Lagi - lagi babak 18SX shamil purpose kan, haha. End up dengan video simple. Anyway, tang credits tu Rashid salah eja nama aku lagggiiiiii T.T

Let me guess, kamera aku dah jadi contributor terbesar buat 3 kumpulan kowt ? Hewhewhew, berjasa juga awek Jepun aku tuh, lebiu lah kau Nikon :3 Ada scene aku. Korang reply vid 1000 kali pun takkan jumpa mana aku, hahahaha


P/s :  Macam best jea buat video kan ? Jadi  vlogger pulak nak ? B)

9 comments:

  1. Qhasimmi pun boley.. tomato! nampak sodap!

    ReplyDelete
  2. First Love. Utada Hikaru. Instrumental. Nice vid btw.

    ReplyDelete
  3. Wuuu, boleh test masak ni xD nice vid btw, meleleh air liur aku tgk.

    ReplyDelete
  4. kawan dan makanan memang takboleh dipisahkan :D

    ReplyDelete
  5. jajan : yeap !

    nadia : haa..kalau masak tu jgn lupe perut aku pun kira sekali !

    aizat : thanks !

    intan : besaaa B)

    yan : yg mne ? ce gtaw ? haha

    miss tifa : hahaha, betul tu !

    miss majaz : thanks !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...