Thursday, November 4, 2010

... ( mute )

Ikotkan hati, taknak langsung sentuh blog&facebook nih, boleh jea hidup kat ASiS tanpanya. Semenjak ini, rase tertekan gila, macam nak pecah kepala.. Nak jugak taip papankekunci, my natural strees-releasing medium ( sejak kenal komputer pada usia 4. )..Dengan jadual pembelajaran ketat, kurang masa tidur, dan mengejar masa yang ada nih, aku keliru. Taknak 'suddenly lost' dalam waktu-waktu emas ini, ntahla, kalau tengah-tengah tertekan nie, macam-macam nak dikatakan, nak dikritik atau dicela, papepun..

papepun nie boleh jadi 'solid proff - silencer' untuk korang yang suka berada dibarisan belakang, hanya tahu kritik dan menilai orang hanya melalui pancaindera sepasang mata. Aku manusia la weyh! Ada hati jugak!!! Argh!

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...