Sunday, December 12, 2010

:D

Pas 'bertapa' pasal est, nak jugak aku cuci mata dengan novel yang ada kat Popular + MPH kt Jaya Jusco Kinta City nih. Ingat nak beli Xarine jer, tapi ada novel memuatkan cerita 3-in-1 laa pulak, tue tersangkut beli 2 nih~ Meliar mata aku cari buku/recana/whatsoever berjudul The Myth Of Stress, yang aku target sebelum SPM start lagi, tapi dah habis kowt! Well,tittle tue agak pelik dan lagi pelik untuk dibaca golongan remaja yang sepatutnya happy-go-lucky yang never ending tapi entah, aku suka fact yang berkaitan dengan minda ( physiology ) Hah! Jumpa jugak novel inggeris.

Tittle : Her Fearful Symmentry, from the author of Time's Travelers Wife.

Macam best kowt, tapi check poket ... :( Dua novel di atas = novel inggeris tue..pergh! Tue pun pakai kad, dapat laa murah sikit.. Majalah Discovery Channel dan Reader's Digest pula lupa nak beli. Asyik teringat nak beli novel jea tadi. Beria beli nie, entah bila pula dapat habiskan..hmm..

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wah! samalah kita.. intan pn layan novel gak pas est nie.. tp yg xarine tu dh baca.. ada reviewnya kt blog intan... kebun mimpi lak tunggu posmen antar..huhu

    ReplyDelete
  3. intan suraya? btw, x abeh bace lagi,hohoho

    ReplyDelete
  4. aku baca alaf21 je kot..sebab murah..haha
    tp sekarang ni dah tak dah sebab kawan aku selalu bagi aku novel percuma *love.. tp novel tu bkn dr alaf21....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...