Thursday, November 24, 2011

F40EMA

Salam.


So, aku dah dapat keputusan test Electric & Magnetism A. " Not bad, but I'm not satisfied with your result ", tegur lecturer aku. Adoi, ikutkan.. pelajar Melayu group aku paling tinggi, dah minat aku. Still, aku sendiri tak puas hati dengan keputusan nih. Rase nak gigit-gigit kertas bila nampak kesalahan 'minor' dan rentetan itu, banyak markah kena potong D; Aku segan jugak bila Arif Abbas group lain tu lagi tinggi markahnya daripada aku sedangkan dia bakal memasuki Mechanical School. Aku yang nak jadi E&E nie ape cer ? T.T Takpelah, nasib test nih 20 markah jea daripada keseluruhan. InsyaAllah, aku buat yang terbaik untuk FINAL ! YEAHHHHH !  dan.....JOM BALIK IPOH ! :D


P/s : jumpa jugak gambar lama ! so, update entry lama la,hehehttp://setoutyourmindsethere.blogspot.com/2011/10/i-had-great-today-d.html 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...