Sunday, July 29, 2012

Tweet khas buat abang, terima kasih !


السلام عليكم و رحمة الله و بركاته





Ini dia 'hadiahnya' :


Atuk aku pun suka 'todi' ni~

Selama aku hidup, rasanya abang aku tak pernah bagi hadiah. Aku tak kesah pun, sebabnya cara aku bergaul dengan abang aku jauh berbeza dengan rakan - rakan, lain sedikit. Aku dan abang, dua-dua jenis gila - gila. Jadi, bila dia jelaskan kenapa dia balik lambat, ambil berat pasal kesihatan aku yang makin melarat dan tiba tiba buat saspen bagi hadiah. . . seriously aku terdiam. Kiranya, dia accident sebab AKU. Luka kat badan dia pun sebabkan AKU jugak !


T.T


P/s : Abang aku tiada Facebook, tiada Twitter, tiada blog. Itu pasal aku berani buat tweet / blog perihal ini hahaha Kalau tak, mati kena gelak aku dengan dia -.-' 

Owh, selamat hari jadi ke-2 laptopku !

8 comments:

  1. kau sakit ape ? o.0

    bagus nya bang kau, xde profile alam maya. mantap

    oh dan selamat hari lahir untuk korang. kau dan laptop.

    ReplyDelete
  2. Aku ingat jus ni untuk perempuan je. Tak ea?

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari ulangtahun, untuk diri dan laptop. Todi ni pun ada kat rumah aku. hmm. apa fungsi?

    ReplyDelete
  4. Tanpa kau sedari, abang kau sebenarnya silent reader blog ni.

    ReplyDelete
  5. Ohh, sweetnyer abang mu. BTW, apa yg dy nak bg tu bgus utk kesihatan , kan. smoge dy cpt sihat :)

    ReplyDelete
  6. IS : Abang aku cool kan ? hewhew

    Cik Siti : Entah, abang belikan. . telan jea

    Ir.Jinggo : Entahlah yoep, sebaik baik penyembuh, tetap al-quran jugak, huhu

    Unknown : Abah ? O.o

    Fathin : Xie xie !

    TB : abang aku tak buat kerja gila -.-

    Adibah : insyaAllah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...